Rainmaker verzendt eerste water-to-water

posted in: Nieuws | 0

PETERBOROUGH, Ontario, 18 september 2018 – Rainmaker Worldwide (OTC: “RAKR”) is verheugd aan te kondigen dat het zijn oorspronkelijke Water-to-Water-eenheid, ter waarde van $ 100.000 USD, heeft verzonden naar zijn distributeur in Jamaica. Drops Jamaica, de exclusieve distributeur van Rainmaker Worldwide-producten, is uitgebreid aanwezig in Ocho Rios en heeft strategische partnerschappen ontwikkeld met enkele van de grootste bedrijven in de regio, zoals telecommunicatie-engineeringbedrijf Konnexx Services Limited ( http: //www.konnexx). netto ).

RAKR heeft in samenwerking met Drops Jamaica een operationele hub opgezet in Jamaica, die de eigen mobiele eenheid zal gebruiken om de efficiëntie van de technologie van Rainmaker en levert zuiver water aan de inwoners van Jamaica die worden getroffen door ernstige droogte en extreem tekort aan schoon water.

Algemeen wordt erkend dat de aanhoudende kritieke problemen met betrekking tot water in de Caricom-landen nieuwe benaderingen en oplossingen vereisen om te voldoen aan de meest elementaire behoeften aan drinkwater, commerciële waterzuivering en landbouw. Volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties “telt het Caribisch gebied zeven van de 36 grootste watergebeurde landen ter wereld, terwijl Barbados in de top tien staat. FAO definieert landen als Barbados, Antigua en Barbuda en St. Kitts en Nevis als waterschaarste met minder dan 1000 m3 zoetwatervoorraden per hoofd van de bevolking. ”( Http://www.fao.org/americas/noticias/ver/en/ c / 419202 / )

Rainmaker is ervan overtuigd dat zijn doorbraak Water-to-Water-technologie kan helpen bij het tekort aan beschikbaar schoon water. Door gebruik te maken van een combinatie van windturbinetechnologie, met zijn eigen software en gepatenteerde krachtbron, is RAKR in staat om kinetische energie te gebruiken voor het terugwinnen van water zonder het gebruik van een generator.

Michael O’Connor, President en CEO van Rainmaker Worldwide, zei: “We zijn buitengewoon verheugd om samen te werken met onze partners in Jamaica met wie we de gemeenschappelijke doelstelling delen om schoon drinkwater te bieden aan degenen die dit het meest nodig hebben. Wij geloven dat onze gedecentraliseerde en kosteneffectieve technologieën bij uitstek geschikt zijn voor deze acute situaties waarin water nodig is. De bedrijfsmissie van RAKR moedigt aanzienlijke bijdragen aan de sociale, economische en ecologische behoeften van de gemeenschappen waarin we actief zijn aan, terwijl we waarde creëren voor onze aandeelhouders. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met ons lokale team om een ​​langetermijnstrategie voor de regio te ontwikkelen. ”

Tim Bird, CEO van Drops Jamaica, zei: “We zijn zeer verheugd om de waterzuiverings- en productiesystemen van Rainmaker in Jamaica in te zetten en een regionaal knooppunt op te zetten voor de Caribische landen die problemen hebben met watertekorten. We verwachten ten volle dat machines in het veld verdere implementaties op grotere schaal mogelijk maken. ”

Over Rainmaker Worldwide Inc.

Rainmaker Worldwide Inc. (OTC: RAKR) heeft zijn hoofdkantoor in Peterborough, Canada, met een innovatie- en productiecentrum in Rotterdam, Nederland. Onze gepatenteerde watertechnologie levert zuinig drinkwater op schaal waar het nodig is. Rainmaker bouwt twee soorten energie-efficiënte, zoet water producerende technologieën:

  • Air-to-Water, dat zoet water uit de lucht haalt
  • Water-tot-water, dat zeewater of vervuild water omzet in drinkwater

Onze technologie werkt zowel op wind als op zonne-energie, is overal inzetbaar en laat geen koolstofsporen na. We bieden ook opties voor hybride, grid- en dieselmodellen.

Air-to-Water-units zijn verkrijgbaar in drie standaardmaten en produceren 5.000, 10.000 of 20.000 liter drinkwater per dag. Water-tot-water-eenheden zijn ook verkrijgbaar in drie standaardmaten die 37.500, 75.000 of 150.000 liter per dag produceren. Dit maakt onze units geschikt voor communities van 200 tot 30.000 mensen, afhankelijk van het aantal ingezette units.

Ons doel is om een ​​wereldleider te worden in het oplossen van de wereldwijde watercrisis. Simpel gezegd, we creëren veilig, drinkwater waar weinig of geen bestaat.

Geïnteresseerde partijen hebben toegang tot aanvullende informatie over Rainmaker op de website van het bedrijf op http://www.rainmakerww.com .

Over Drops Canada

DROPS Canada en haar dochteronderneming DROPS Caribbean zijn gespecialiseerd in groene energie-infrastructuur en waterzuiveringssystemen. DROPS is een distributeur voor Rainmaker Worldwide Inc. waterzuiverings- en productiesystemen en heeft een verkoopkantoor in Jamaica ter ondersteuning van het Caribisch gebied. DROPS is verantwoordelijk voor alle aspecten van een project, inclusief initiële projectspecificatie, oplossingsaanbeveling, projectbeheer, implementatie en doorlopend onderhoud. Het managementteam van DROPS heeft meer dan 100 jaar ervaring in projectmanagement, bedrijfsanalyse en industriële / commerciële bouwprojecten.

Toekomstgerichte verklaringen

Bepaalde zaken die in deze aankondiging worden besproken, bevatten verklaringen, schattingen en projecties over de groei van de activiteiten van Rainmaker, potentiële distributiepartnerships en / of klanten, en gerelateerde bedrijfsstrategie. Dergelijke verklaringen, schattingen en projecties kunnen toekomstgerichte verklaringen zijn in de zin van de federale effectenwetgeving. Van tijd tot tijd kunnen factoren of gebeurtenissen optreden waardoor onze werkelijke resultaten kunnen verschillen. Rainmaker is niet verplicht om toekomstgerichte verklaringen publiekelijk bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. De ontvanger van deze informatie wordt gewaarschuwd om niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen.