Rainmaker kondigt eerste verkoop aan in Zuid-Afrika

geplaatst in: Nieuws | 0

PETERBOROUGH, Ontario, 29 mei 2018 – Rainmaker Worldwide (OTC: RAKR) heeft nu zijn eerste Water-to-Water-technologie geleverd aan Kaapstad, Zuid-Afrika. Het bedrijf werkt samen met een internationale distributeur met lokale aanwezigheid in Kaapstad als verkoop- en technische partner.

Via een operationele hub in Kaapstad zullen we een mobiele eenheid gebruiken om de efficiëntie van onze technologie aan te tonen. Deze eerste implementatie zal worden gevolgd door grotere machine-implementaties die onder contract staan. In de komende weken zullen we een reeks gezamenlijke aankondigingen doen voor de langetermijnplannen van Rainmaker in Zuid-Afrika en de regio.

Algemeen wordt erkend dat de aanhoudende kritieke problemen met betrekking tot water in Afrika nieuwe benaderingen en oplossingen vereisen om aan de meest elementaire drinkwaterbehoeften te voldoen. Rainmaker gelooft dat onze technologie een belangrijke rol kan spelen bij het voldoen aan de behoeften van de bevolking.

De onderliggende filosofie van Rainmaker is om een ​​significante bijdrage te leveren aan de maatschappelijke en ecologische behoeften van de gemeenschappen waarin we actief zijn, terwijl we waarde creëren voor onze aandeelhouders.

Michael O’Connor, president en CEO van Rainmaker Worldwide: “We zijn buitengewoon verheugd om samen te werken met onze partners in Zuid-Afrika, met wie we de gemeenschappelijke doelstelling delen om schoon drinkwater te bieden aan degenen die dit het meest nodig hebben. De regio Kaapstad heeft enorm geleden onder de gevolgen van onvoorziene en mogelijk langdurige droogte. Wij geloven dat onze gedecentraliseerde en kosteneffectieve technologieën bij uitstek geschikt zijn voor deze acute situaties waarin water nodig is. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met ons lokale team om een ​​langetermijnstrategie voor de regio te ontwikkelen. ”

Over Rainmaker Worldwide Inc.

Rainmaker Worldwide Inc. (OTC: RAKR) heeft zijn hoofdkantoor in Peterborough, Canada, met een innovatie- en productiecentrum in Rotterdam, Nederland. Onze gepatenteerde watertechnologie levert zuinig drinkwater op schaal waar het nodig is. Rainmaker bouwt twee soorten energie-efficiënte, zoet water producerende technologieën:

  • Air-to-Water, dat zoet water uit de lucht haalt
  • Water-tot-water, dat zeewater of vervuild water omzet in drinkwater

Onze technologie werkt zowel op wind als op zonne-energie, is overal inzetbaar en laat geen koolstofsporen na. We bieden ook opties voor hybride, grid- en dieselmodellen.

Air-to-Water-units zijn verkrijgbaar in drie standaardmaten en produceren 5.000, 10.000 of 20.000 liter drinkwater per dag. Water-tot-water-eenheden zijn ook verkrijgbaar in drie standaardmaten die 37.500, 75.000 of 150.000 liter per dag produceren. Dit maakt onze units geschikt voor communities van 200 tot 30.000 mensen, afhankelijk van het aantal ingezette units.

Ons doel is om een ​​wereldleider te worden in het oplossen van de wereldwijde watercrisis. Simpel gezegd, we creëren veilig, drinkwater waar weinig of geen bestaat.

Geïnteresseerde partijen hebben toegang tot aanvullende informatie over Rainmaker op de website van het bedrijf op http://www.rainmakerww.com .

Toekomstgerichte verklaringen

Bepaalde zaken die in deze aankondiging worden besproken, bevatten verklaringen, schattingen en projecties over de groei van de activiteiten van Rainmaker, potentiële distributiepartnerships en / of klanten, en gerelateerde bedrijfsstrategie. Dergelijke verklaringen, schattingen en projecties kunnen toekomstgerichte verklaringen zijn in de zin van de federale effectenwetgeving. Van tijd tot tijd kunnen factoren of gebeurtenissen optreden waardoor onze werkelijke resultaten kunnen verschillen. Rainmaker is niet verplicht om toekomstgerichte verklaringen publiekelijk bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. De ontvanger van deze informatie wordt gewaarschuwd om niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen.