Rainmaker announces first sale in South Africa

posted in: News | 0

PETERBOROUGH, Ontario, 29 mei 2018 – Rainmaker Worldwide (OTC: RAKR) heeft nu zijn eerste Water-to-Water-technologie geleverd aan Kaapstad, Zuid-Afrika. Het bedrijf werkt samen met een internationale distributeur met lokale aanwezigheid in Kaapstad als verkoop- en technische partner.

Via een operationele hub in Kaapstad zullen we een mobiele eenheid gebruiken om de efficiëntie van onze technologie aan te tonen. Deze eerste implementatie zal worden gevolgd door grotere machine-implementaties die onder contract staan. In de komende weken zullen we een reeks gezamenlijke aankondigingen doen voor de langetermijnplannen van Rainmaker in Zuid-Afrika en de regio.

Algemeen wordt erkend dat de aanhoudende kritieke problemen met betrekking tot water in Afrika nieuwe benaderingen en oplossingen vereisen om aan de meest elementaire drinkwaterbehoeften te voldoen. Rainmaker gelooft dat onze technologie een belangrijke rol kan spelen bij het voldoen aan de behoeften van de bevolking.

De onderliggende filosofie van Rainmaker is om een ​​significante bijdrage te leveren aan de maatschappelijke en ecologische behoeften van de gemeenschappen waarin we actief zijn, terwijl we waarde creëren voor onze aandeelhouders.

Michael O’Connor, president en CEO van Rainmaker Worldwide: “We zijn buitengewoon verheugd om samen te werken met onze partners in Zuid-Afrika, met wie we de gemeenschappelijke doelstelling delen om schoon drinkwater te bieden aan degenen die dit het meest nodig hebben. De regio Kaapstad heeft enorm geleden onder de gevolgen van onvoorziene en mogelijk langdurige droogte. Wij geloven dat onze gedecentraliseerde en kosteneffectieve technologieën bij uitstek geschikt zijn voor deze acute situaties waarin water nodig is. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met ons lokale team om een ​​langetermijnstrategie voor de regio te ontwikkelen. ”

Over Rainmaker Worldwide Inc.

Rainmaker Worldwide Inc. (OTC: RAKR) has its headquarters in Peterborough, Canada, with an innovation and production center in Rotterdam, the Netherlands. Our patented water technology delivers economical drinking water on a scale where it is needed. Rainmaker builds two types of energy efficient, fresh water producing technologies:

  • Air-to-Water, which removes fresh water from the air
  • Water-to-water, which converts seawater or polluted water into drinking water

Our technology works on both wind and solar energy, can be used anywhere and leaves no traces of carbon. We also offer options for hybrid, grid and diesel models.

Air-to-Water units are available in three standard sizes and produce 5,000, 10,000 or 20,000 liters of drinking water per day. Water-to-water units are also available in three standard sizes that produce 37,500, 75,000 or 150,000 liters per day. This makes our units suitable for communities of 200 to 30,000 people, depending on the number of units deployed.

Our goal is to become a world leader in solving the global water crisis. Simply put, we create safe, drinking water where little or none exists.

Interested parties have access to additional information about Rainmaker on the company's website at http://www.rainmakerww.com/ .

Forward-looking statements

Certain issues discussed in this announcement include statements, estimates and projections about the growth of Rainmaker's business, potential distribution partnerships and / or customers, and related business strategy. Such statements, estimates and projections can be forward-looking statements within the meaning of the federal securities laws. From time to time, factors or events may occur that could cause our actual results to differ. Rainmaker is under no obligation to publicly update or revise any forward-looking statements, whether as a result of new information, future events or otherwise. The recipient of this information is warned not to place undue reliance on forward-looking statements.